Jun 13, 2009

{ I'm Just A Kid }

assalammualaikum..post ni,aku nk tulis dlm bm..sbb nk feeling,hehe
MySpace

esok aku cuti,selepas 10 hari btugas tnpa henti kat spital..
rini byk bnda bes blaku,alhamdulillah ^^
aku smpat snap beberapa kjadian d spital td,haha
MIRAH,hg nk tgk sgt kan ncik gana?
hehe..
here it is ~
mr gana
^^


kugi pnuh berkaliber
=)

kak tini n kugi..
^^

atikah n aku..
(^^,)


pic 1st tu..aku nak suap uncle gana mkn,tp dia x nak..
so ini pbualan antara nurse kiut n mr gana =p

nurse kiut : uncle..nk mkn x?sedap ni..
mr gana : apa yg ada?nasi kari ada ka?
nurse kiut : ada bubur ayam la uncle..nasi kari x da,uncle x leh mkn nasi..
mr gana : amoi,u ni apa bikin kat sini?kari pun x reti masak ka?
nurse kiut : uncle,saya kat sini bknnya main msk2..sya jaga org la uncle..
mr gana : sudahla,pegi sana!bising saja..
nurse kiut : so uncle x nak mkn la?
mr gana : x nak!
nurse kiut : mkn la sikit uncle..nnt sakit..mcm mana mau balik?
mr gana : saya kata x nak,x nak la!byk pekak ini org!pegi sana!
nurse kiut : MySpace
aku blalu pergi tnpa kata..
pastu aku try skodeng dia dr seblah..ala..mrajuk pulak..
tu yg selimut mcm tu,haha..
dgr kata dia nk discharge esok..
ntahla..
aku x rasa sakit hati pun dgn sumpah seranah dia kat aku..
nak tgelak ada la..
aku pnah tlepas gelak dpn dia,peh..free aku kna jerit..
adoiyai..
tp msti aku rindu gila kat dia klu dia da kuar nnt..huhu
gmbar 2nd n 3rd tu kugi n kak tini..
thx byk2 sbb tlg aku feeding kan uncle michael tu ^^
saranghae!
pic las tu..hehe biasa la..
posing2 sket kan..
o ya,rini ada srg patient,jdkan aku sbg anak agkat dia..
tharu gila aku..
aku ni bknnya baik sgt pun..
cmna la mkcik tu leh bkenan kat aku?? MySpace
lega seblum balik td sempat habiskan suma krja yg ada..
ini ja lah yg aku sempat coretkan..
thx 4 reading!Monkey


'Because I have loved life, I shall have no sorrow to die'




4 comments:

Dari.Angan.Yang.Tewas said...

ni la mr gana tu...
sblum dia dischrge tlg kata kat dia
get well soon..
haha

Anna N The Prince said...

ceh haha..
dia kuaq rini kot..
sbnaqnya dr mggu lpas gi dia leh kuaq,
tp bini dia x mau ambik,huhu
sian lak kat dia

adilah md shah said...

salam...kawan awak yg sebelah tu namanya atiqah ya??? macam kenal la.. kawan time skol menengah dulu

Anna N The Prince said...

wslm..yup nama dia atikah..
dia dok kat johor kot?
esok sy tya dia k? ^^
btol kot kwn awk..